Services

Oversættelse

 

Jeg tilbyder oversættelse fra fransk til dansk og fra engelsk til dansk. Jeg har valgt kun at oversætte til mit modersmål for at sikre, at den oversættelse jeg leverer, er af højeste kvalitet. Jeg har speciale i juridiske og økonomiske tekster, men jeg kan som udgangspunkt hjælpe med alle typer oversættelser. Eksempler på tidligere oversættelser er: sagsdokumenter i forbindelse med retssag i Luxembourg, juridiske og kommercielle kontrakter, selskabsdokumenter som f.eks. vedtægter, bestyrelsesreferater og selskabsudskrifter, en hjemmeside for et hygiejneprodukt, markedsføringsmateriale for en brilleproducent.

 

Korrekturlæsning

 

Jeg kan hjælpe med korrekturlæsning på dansk, engelsk og fransk af alle typer tekster. Jeg har stor erfaring med korrekturlæsning af årsrapporter, fuldmagter, kontrakter og andre juridiske dokumenter. 

 

Juridisk administration

 

Inden for det juridiske områder tilbyder jeg for eksempel følgende services:

- Koordinering af generalforsamlinger og bestyrelsesmøder

- Registrering af selskabsændringer hos Erhvervsstyrelsen

- Administration af danske og udenlandske selskaber, såsom at sørge for overholdelse af vigtige deadlines ihht. til selskabsloven, indkaldelse til generalforsamlinger og bestyrelsesmøder, oversigt over selskabsoplysninger mv. 

Projektkoordinering

 

Jeg kan tilbyde koordinering og administrativ assistance til både store og små projekter. Det kan være alt fra at være tovholder på data og dokumenter, til at sætte møder op, til at udarbejde projektdokumenter mv. Kontakt mig endelig for at drøfte en konkret sag.

 

PRISER

Mine priser varierer alt efter opgavetypen.
 
For oversættelser vil prisen typisk være pr. ord, mens prisen for administrative og juridiske opgaver vil være pr. time.
 
Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for at drøfte pris på en konkret opgave.

© 2020 Karen Vincents / info@paralegally.dk / (+45) 53 84 18 53 / cvr nr: 33805764